top of page
arganmidas_banner_4.jpg

Om Argan Oil

Argan Oil, "den senaste mirakelingrediensen" som New York Times kallar det. Alla vet vad det är, men var kommer det ifrån och vad är det bra till?

 

Arganolja är många användningsområden, men främst används den till hårvård, reparerar skadat hår och återuppbygger dess struktur, ger glans och livfullhet till matt och trist hår. Mycket antioxidanter, omega-6 och E-vitamin, vilket gör den extremt återfuktande och närande för din hud och ditt hår.

 

Moroccan Argan Oil Produkterna från Beaver Professional är vårdande, återfuktande samt reparerar strukturen på ditt hår. Passar till alla hårtyper och ger ett glansigt frizzfritt hår utan tynga ner det. Fri från Sulfater, Fosfater, Natriumklorid, Parabener, Etylenoxid och Mineraloljor.

 

Har du problem med huden så prova den där också. Argan Oil används också mot akne, psoriasis, ärrbildning och ska kunna fördröja åldrande, så som mindre rynkor mm. . Naturens eget "Botox" enligt många, men det låter jag vara osagt.

 

Argan olja är en vegetabilisk olja som utvinns från Arganträden. Kvinnorna i Marocko har använt argan Oil i åratal för att hindra och skydda hår, hud och naglar mot bl.a. åldrande. Matlagning med lite nötsmak är ett annat användningsområde för att ta del av dess kända medicinska egenskaper.

bottom of page